länge sen!

Hade bara tänkt lägga in en bild på mina skor som jag har beställt och längtar tills jag får :D

Hej Hallå Bloggen!

Idag försov jag mig, vaknade precis när min buss gick så det vara bara snabba sig och försöka hinna med 08.25 och det gjorde jag också.
Dagen flöt på bra, vi fick tillbaka våra prov på naturkunskapen och jag fick ett G så jag är nöjd!
Efter skolan for jag SJÄLV till step in och tränade, känner mig verkligen duktig, pappa var också stolt över mig.
Senare ikväll tror jag att jag ska gå ut och gå med Fannyfanny och sen städa mitt rum om jag ids.

Skulle för ett tag sedan lägga in en bild på bilddagboken men det slutade med att jag satt och gjorde ett sextest på expressen.se.
Ganska kul att kolla hur mycket man kan, jag fick 22 av 30, hyffsat men jag var inte nöjd så jag gjorde det en gång till och då blev det full pott ;D

Testa dig själv du också: http://www.gt.se/sex/Testa%2Bdig%2Bsj%25C3%25A4lv

En till sak, Om du någon gång har undrat hur du kommer se ut när du är gammal eller kanske om du var en asiat, gå in på denna länk : http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/

                     
       East-Asian                            Old                          Afro-caribean                     Apeman ;)

Enjoy!


Onsdag, snart helg!

Kom precis hem från skolan, helt vanlig skoldag, inget speciellt som hände.
Nu vill jag bara ha helg, ska fråga mina päron om jag kan få pengar till buss så jag kan fara och träffa mitt happypill AnnaKå, var verkligen länge sen nu, för länge sen!
Kanske därför jag  vart så deppig, jag har vart låg på den glädje som du ger? ;)
Klockan 4 är det utvecklingssamtal på skolan, är inte speciellt nervös över vad dom kommer säga.
Det kommer väl vara som vanligt, "glad och trevlig tjej, men vi vet att du kan bättre".
Jo jag vet att jag kan bättre, men orken finns inte där.
Efter samtalet ska jag fara till Emelie och klippa hennes hår och umgås lite,
det blir nog kul för det var väldigt länge sen vi var med varandra.

Allt jag hade att säga idag..


Baba!

fly away

Har Lenny Kravitz låt Fly away på hjärnan, och jag känner verkligen så,
I want to get away, I wanna fly away, I got to get away.


Men det gör jag redan, eller jag skjuter alltid upp saker och tar aldrig tag i det som egentligen måste göras.
Ett bra exempel är som idag, jag har ett stort prov om Färg och målningstekniker m.m. i mitt individuella val Dekorativ Målning.
Jag har vetat om det, vi har fått hemmastudier varje tisdag för att plugga in häftet men jag har bara tänkt att "jag gör det nästa gång,och nästa gång och nästa gång" och nu är det verkligen panik!
Ett stort plus är att jag inte heller har skrivit klart min robinsonad som skulle ha vart inne i fredags och jag är som tidigare nämnt trött hela tiden.
 Mitt tidigare försök till att plugga idag slutade med att jag somnade med häftet över ansiktet och när jag vaknade igen blev jag mer stressad, nu har jag suttit och stirrat på skärmen i en och en halv timma och pluggande har inte gått framåt.
Jag behöver komma bort, vill fara till Elina och Tobbe i stockholm, bara över en helg skulle vara guld värt så vi får se om det går att lösa.

För övrigt var jag och anders i haparanda igår, kollade in den nya gallerian som ligger uti gränsen mellan sverige och finland, inhandlat vin på alko, gått på ikea, köpt godis på candy world och hälsat på lite släktingar åt honom i Kukkola (rolig stavning tyckte jag, haha :) ). Det var jätte trevligt faktiskt, fick komma bort från piteå också,Skönt! När jag kom hem bestämde jag mig för att fara till emmelie och smaka på hallon&blåbärs-vinet som jag köpt, var helt okej, smakade som en 12% cider så det gick ner i alla fall :)
Nu ska jag försöka läsa igenom häftet högt för mig själv så får vi hoppas att något fastnar.


Bye bye!

Torsdag - helt okej!

Missade bussen med flit idag för att jag inte ville stressa mig klar så jag tog den tid som behövdes och tog 08.05 bussen istället! Känns stressigt nu när det börjar närma sig jul och vissa kurser ska avslutas så det gäller att lägga de mest av krafterna på skolan nu. Vi hade även prov i NK idag, försökte göra mitt bästa så jag skulle bli välda förvånad om jag inte ens får G, men vi får väl se hur det går.
Följde med hem till Nadia efter hon hade slutat och så satt vi och snackade tills Tony kom hem och då blev det mat! Mycket gott faktiskt, kött med räfflade potatisar som jag kallar det (vet inte vad räfflade är eller vad de heter egentligen), smarrigt! Efter maten blev det kaffe som jag har tänkt att jag ska lära mig dricka, efter kaffet blev det att fara till Coop och handla hårfärg till Nadia. Nu ska hon bli ljushårig igen, hann inte sätta i den sista färgen så jag hoppas jag får se det imorgon på skolan. Jag hoppas framför allt att det blir ett bra resultat, även om det inte blir lika bra som hos frisören.

Imorgon tror jag att det blir att vara med Emmelie Kusin och baka kaka och fläska, ska bli mysigt!
Nu måste jag gå och ringa ett samtal och sedan börja skriva på min robinsonad som ska vara klar imorgon (har knappt börjat).

Puss!


Keri Hilson - Energy

Fick en "påminnelse" av en vän att jag faktiskt har en blogg, men jag har inte orkat skriva något på ett tag. Känns inte som att det är så kul för alla att läsa om vad jag gör under dagarna kanske? Det är ju inte så mycket händelserikt som händer när man bor här i Piteå riktigt. Men w/e jag kan väl skriva i alla fall, om inte annat kan jag ju kolla tillbaka på dagarna och läsa vad jag gjorde om mitt minne sviker!Idag har jag haft sovmorgon till halv elva, men jag vaknade tidigt i alla fall för att kunna ladda ner Gossip Girl, men jag hann bara se 10 minuter av det, sedan var jag så illa tvungen att springa till bussen i mina klackeskor som jag hade på mig idag. Hade bara två 40 minuters lektioner idag så det var verkligen en slapp dag på så sätt, men nu väntar ju allt hemma-plugg som bara växer tycker jag. Känns som jag mest bara glidit igenom terminen hitills, och det känns inte bra! Jag vill vara mer engagerad och ambitiös i skolan men jag har verkligen ingen ork längre, inte till något alls.
Orkar inte röra på mig, orkar inte hålla ordning, orkar inte vara med någon, orkar inte orkar inte orkar inte! Men det måste ju göras i alla fall, men som den person jag är så vill jag få allt så bra som möjligt så då är jag ändå inte nöjd med mitt arbete och det dynger också.
 

Och ja, jag är medveten om orsaken till denna orklösa period, jag vet att jag måste släppa det, har gått igenom det så många gånger, men det känns som att det är annolunda nu. Det var en reaktion jag sökte, men jag har inte fått något solklart besked på att du verkligen tog åt dig. haha, ingen förstår nog riktigt vad jag skriver om nu, men det gör jag och huvudsaken är nog den. För ingen kommer nog förstå varför jag fortsätter, men det är som att det hade gått för långt för att sluta nu, även fast det ändå aldrig kommer bli som jag vill. Eller så inbillar jag mig bara, my search to find something else to hide behind, jag fokuserar på dig som "problem" för att slippa ta tag i mina riktiga. 

Detta vart ju ett riktigt långt inlägg ändå, hoppas det glädjer någon.
Som ett avslut lägger jag in en bild på mig från idag, nu är det lugg som gäller!


Thumbnail


The holiday


Det finns det en sorts kärlek, den som kallas "obesvarad kärlek".
Det flesta berättelser handlar om folk som blir förälskade i varandra
Men vi andra? Vi som blir förälskade själva?
Vi är de dömda, de oälskade, de sårade.
Ja, jag är en sådan individ, och jag har älskat en person i mer än tre år 
Jag är fördömd att älska någon som inte älskar mig
Varför är jag attraherad av en person som jag vet inte är bra?
Svaret är att jag hoppas på att jag har fel

När han gör något dåligt, så ignorerar man det, och när han gör något bra så övervinner han dig.
Det är otroligt hur liten och obetydlig han kan få dig att känna dig.
Och att det faktiskt kan göra ont på ställen man inte trodde fanns
Det spelar ingen roll hur mycket man försöker leva livet och glömma allting, så slutar det alltid med att man ligger där när man ska sova och går igenom varje detalj och undrar vad man gör för fel,hur man kunde missförstå.
Hur man kunde tro under den korta stunden att man var lycklig.
Och självklart ska han höra av sig med jämna mellanrum, då är det omöjligt för en att glömma honom, bra för honom, dåligt för dig själv.

Skulle vara skönt att kolla dig i ögonen och säga att jag tror att du hade rätt om oss från första början, vi passar inte ihop.
Du har aldrig behandlat mig rättvist.
Du har krossat mitt hjärta mer än en gång och spelat som att det var mitt fel.
Jag var alltid kär nog för att inte kunna bli arg på dig så jag har straffat mig själv i flera år.
Vill bara kunna säga att det är över, den här sjuka saken mellan oss som egentligen inte är något alls.
Jag måste börja leva ett nytt liv, och du ska inte få vara med i det! 


Vill ha en förklaring, men frågan är om det finns någon? 


Vill vinner alltid över borde, det måste jag ändra på.

RSS 2.0