ork it, ork it, ork it!

Ja ork it göra klart min "nya design" på bloggen just för tillfället, fick dit min nya header så jag är nöjd!
Ork it skriva något mer heller!

God natt ;D


Pite Havsbad

God morgon!

Vaknade idag av att jessika ringde och frågade vars jag var, jag hade försovit mig!
Klassen skulle på utflykt idag, på förmiddagen skulle vi fara omkring i piteå och kolla på sevärdheter om jag inte har missuppfattat allt?
Efter sevärdheterna skulle vi tillbaka till skolan och äta lunch och efter lunchen ska vi fara till Pite havsbad och för min del blir det att bada. Jag är dock inte taggad, gruvar mig som fan, vet inte hur länge sen det var jag visade mig i en bikini bland folk ( förutom närstående ). Huvva, hatar det, men någon gång måste man ju tyvärr, men man ser ut som man ser ut, hur mycket jag än vill vara smalare och mer vältränad så kan jag inte bli det över en dag:P

Men jag jobbar ju på det i alla fall, igår var jag på mitt första boxningspass på snart ett år.
Det gick bra till en början men jag tror jag tog i för hårt så jag vart spyfärdg, yr och började skaka efter typ halva passet så jag fick sätta mig och vila ett tag.
Nu vet jag verkligen hur otränad jag är, det känns inte bra.
Förra året hade det passet inte varit något speciellt jobbigt, men jag ska väl träna upp mig igen så jag når till den nivån igen.

Ikväll när jag kommer hem så ska jag baka chokladbollar inför föräldramötet som är på skolan, jag,Jessika och Jenny
ska sälja fika till alla föräldrar då och tjäna lite pengar :) Hoppas vi får in lite i alla fall!

Nu orkar inte jag skriva så mycket mer faktiskt, ska börja köra in mot stan och hämta pengar hos pappa och sen vidare till skolan.

vi hörs!  

boooooring!

Ska ta mig tid att göra om min blogg, HELT klar denna gång !

Frågan är ju när det händer, men jag ska försöka gå och sova nu, samla krafter och så kanske jag lägger mina krafter på att designa om min bloggelilogg.

tot ziens!

ozzy ozbourne - demon alcohol



I'll wash away your lies
And have you hypnotized
They'll be no compromise today
I'll share your life of shame
I think you know my name
I'm the demon alcohol


Although that one's too much
You know ten's not enough
They'll be no compromise today
I'll watch you lose control
Consume your very soul
I'm the demon alcohol

Som sagt ska jag sluta dricka för ett tag, för det går ändå inte bra för mig när jag dricker som några kanske har märkt.
Dom som inte kan behärska alkohol ska heller inte dricka det, och jag kan då inte behärska mitt alkoholintag under en kväll, oftast!
Jag brukar jämnföra mig med en tratt som ska fylla en flaska, jag bara häller och häller tills det blir för mycket och det svämmar över. Vet inte om jag ska försöka hålla mig borta från fester också, för jag kan inte låta bli har jag märkt, bjuds det, så kommer tratt-systemet igång igen så jag får ha "tulon mellan läpparna" istället för mellan benen som
sunes mamma säger till storasyster anna.

Nu ska jag käka korvmackor och o'boy med andréa så vi höres någon annan dag

adjöadjö!

24 september - helt okej dag!

Som sagt dagen har varit helt okej, började halv tio, AnnaKå kom och hälsade på i skolan, vi såg en jazzkonsert, slutade relativt tidigt, gick på stan med Angie och Ellis, for hem till Angelica, lagade mat, träffade Johanna och satt och snackade med henne, såg idol :)

Kort summering på dagen, men jag tänkte att jag kunde utveckla vissa händelser lite mer.

AnnaKå hälsade på - Det var kul att se henne igen, vi har inte setts så mycket på senaste eftersom vi nu mera går i olika skolor och bor ca 5 mil ifrån varandra också. Ja, så det var roligt och trevligt att hon kom till P-town, ska eventuellt fara till älvsbyn på lördag om jag får pengar till resan av mama och papa, då blir det nog att träffa henne även fast jag inte bestämt mig om jag ska vara med henne eller Emmelie och Kikki. 

Jazzkonserten - Klassen var alltså anmäld till en konsert som skulle hålla till i stora samlingssalen, inte för att jazz riktigt är min favorit inom musikvärlden men det var ändå helt okej, ganska mäktigt när det är live, en som hette Boba 
s pelade "trumpet" med sin röst och det var ju häftigt!

Stan med Angelica och Ellis - Vi gjorde inte speciellt mycket egentligen, drog mest runt och kollade på saker som vi VILL ha men inte KAN köpa. Dock kommer studiebidraget snart, då har man ju råd till lite i alla fall! 
Sedan gick vi till Angelicas mammas jobb,  där prövades det kläder, bilder kommer senare i inlägget!

Dagens Idol - Egentligen finns det inte så mycket att säga, tycker att juryn är bättre än den förra, dom går rakt på sak, tar de som är dugliga till idol och resten får gå, förra juryn mesade så mycket eller vad jag ska kalla det. Tycker iaf att 2008-juryn är BÄST hitills och alla deltagare som kommit med är värd deras plats mer eller mindre!



Go Boba. go Boba, go go, go Boba!



Anna <3 Skjortan, vill ha, ska nog köpa!
Det är inte många skjortor jag kan ha p.g.a mina BOBIES, men denna funkade toppen :D

Min sista rad vill jag tillägna till Jossan, hoppas verkligen att detta löser sig för dig, vill inte att du ska försvinna igen!

CIAO BELLA!

en miljon, tack!

Idag hade vi sovmorgon till halv elva, trodde jag!

Men när jag går in i glasentrén så får jag reda på att jag inte har några lektioner ALLS idag, kändes väldigt drygt att jag kunde ha legat kvar i sängen och sovit stället för att ha stressat iväg till bussen.
Men gjort är gjort, så jag gick till stan och kollade i gallerian, sick-zackade mellan EuroSko och Scorett och hittade massa skor som jag bara ville köpa, men icket att man har några pengar till övers (förklaringen till inläggets namn). Så om någon känner sig givmild så kan ni ju göra en insättning på mitt konto, tack på förhand ;) hehe, man kan ju alltid drömma.

Hur som helst, mamma slutade klockan tolv så gick vi och köpte mina "utetofflor" (som jag kallar dem)  som jag lagt undan tidigare, är så glad över dem :)
Efter skoköpet gick vi en sväng in på Lindex och där hittade jag en t-shirt för 39,50 så det var ju ett klipp, 
plus att det är ju alltid kul att köpa något nytt till garderoben även fast det inte är något märkvärdigt.
Vi körde bilen vidare mot max och stannade där för att prova deras nya mål "The crunchy nacho burger", inget speciellt tyckte jag men den var inte äcklig i alla fall.



kass kvalité på bilden, jag vet!

När jag kom hem fick jag ett sms av pappa där det stod " Torsdag 19:45 träff med Pernilla på Step in för tränings upplägg", då vart jag också jätte glad för att det var hans sätt att säga att han köpt ett kort till mig nu så jag kan börja träna :D
Blev också rätt så förvånad över smset, trodde inte pappa kunde skriva något mer än Ja och Ok på sms, men skenet kan bedra!
Men nu fattas bara inköp av träningskläder så ska jag ta mig tusan börja träna boxning igen, åh vad jag längtar till det!
 
Hoppas förövrigt att det blir promenad idag, har ju troget en fanny som lyckas slita mig från datorn och få med mig ut, men idag tror jag det är rebecka som jag ska promenera med, vi får se!




Bye bye,.



Har funderat hela dagen på en låt som jag har haft i skallen snurrandes runt, runt och runt!
Vanligtvis brukar jag inte ha svårt att komma på titeln eller artisten/gruppen men idag kom jag verkligen inte på, och det som var mest störande är att jag lyssnat på den gruppen jätte mycket och jag tycker om dem väldigt mycket också.
I alla fall så gick jag in på min vanliga hemsida http://www.letssingit.com/ (jätte bra sida om man ska hitta texter till låtar, soundtracks, eller om man bara kan någon rad av en låt så kan man skriva in det och hitta den låten man söker) och sökte på låtens namn och då kom THE FRAY upp!! Jag kan inte förstå hur jag ens kunde sluta lyssna på dem, dom är så ursinnigt bra, absolut min smak av musik. Speciellt The Fray - Vienna har jag en kärlek till!
Tycker dom ska komma med ett nytt album och jag tror det är på g för jag lyssnar på en låt jag inte hört förut :D

http://www.youtube.com/watch?v=wZA0IswOyJ4

PARTYPARTY!

nu blire party,. öhhh? vet inte vad jag ska skriva, vill bara fara iväg!

   

klar för avgång 19.01.

Hejdå!


hej, hallå bloggen!

Idag har jag varit på skolan, inget special hände där, vad jag kommer ihåg iaf?

Efter skolan gick jag på stan och köpte ett nagellack som ska stärka naglarna och ett rouge inför bleka vintern!
Kvart över tre tog jag bussen till Mormor som bjöd på pizza och så satt vi och såg på tv tills Jessika och Jenny hörde av sig, då var det dags för operation Tona Jessikas Hår och även skolarbete om American Pie-filmerna.
Jessikas hår vart jätte fint, men dock inte mina händer p.g.a att jag tonade utan handskar för att få så bra resultat som möjligt!

Åh. nu började det blir sent, har inte skrivar magin idag heller så jag avslutar inlägget med lite bilder från dagen!





Mormor och Morfar som unga, älskar denna bild !!



Haha, har en tom dosa, en utläggningsdosa, en full dosa och slutligen en dosa med mp3 batterier i ;)




Såhär ser mina händer ut just nu, jag ser ut som en fordonare! Känner mig inte fresh, även fast jag vet att det bara är hårtoning.

Some sort of change,.

Nu känner jag suget av att göra om mitt hår igen,
 det är så lockande när andrea har kvar lite blekning i badrumsskåpet,
det är som att det bara ligger och väntar på mig där för att få bleka mitt hår och göra en förändring!


"I just can't help it!"

Har lite beslutsvårigheter som vanligt,
så jag hoppades att någon som läser
 skulle kunna ge mig deras åsikt så jag kommer något närmare ett beslut.

Här kommer mina alternativ:

1,
 Att göra hårförlängning när jag eventuellt far till Elina på höstlovet,
(det kommer såklart inte vara överdrivet långt,
 kommer nog hålla mig till ca 30 cm som är helt okej längd enligt mig,
hårfärgen stannar kvar som den är)

2
Klippa mig som Kimberly Wyatt i PCD, 
(är inte så värst bra bild jag har, men man ser i alla fall lite grann).
Det blir alltså kortare än vad jag någonsin har klippt förut,
 men det känns ändå inte så farligt eftersom 
jag ändå har mest längd kvar där fram och det är det viktigaste! 

 

SÅ SNÄLLA HJÄLP MIG OCH SKRIV VAD NI TYCKER ATT JAG SKA GÖRA!

Tills jag har kommit fram till ett beslut så ska jag i alla fall gå på stan imorgon och köpa en toning, det kanske mättar min hunger av att göra en förändring för ett litet tag, plus att jag har lite utväxt som jag stör mig på när den syns!


so long

GOSSIP GIRL

åhhh, jag är så lycklig just nu!

Sitter och tråkar framför datorn, vet att jag egentligen borde plugga men istället sitter jag här och läser andras bloggar.
Inte för att det lät särskilt lyckligt, men jag har inte kommit fram till poängen med det hela ännu.
Det är nämligen så att när jag nu satt här och läste blogg så fick jag en tanke om att jag skulle kolla upp om Gossip Girl s02e03 hade kommit ut bara för att kolla. Det hade inte kommit ut igår kväll så varför skulle det ha kommit nu, men jag kollade i alla fall, och det är jag glad att jag gjorde för att det hade kommit :D
Det har räddat min dadadadag? nästan!

Det verkar inte vilja ladda ner, men jag håller tummarna!

För övrigt så hoppas jag att papapappa vill fara och ut övningsköra med mig, och så ska jag snacka med mapa om min möjliga utlandsresa i februari om att går som planerat!
Det skulle vara så kul om jag fick fara dit, tänk två eller tre veckor borta i solen, jag lovar att det ska PRESSAS som bara den, och FESTAS som bara den också. Men nu ska vi inte hoppas för mycket så man blir besviken om det inte går vägen.

pözzhey!

träningsverk


God kväll!

Idag har jag övningskört för första gången i hela mitt liv, det gick inte speciellt bra, men det hade jag väl inte förväntat mig ändå så.
Efter övningkörningen så for jag, Fanny och Elin och såg lite fotboll, SAIK division 4 om jag inte minns helt galet.
Vi såg dock inte hela matchen p.g.a att jag och Fanny skulle fara och träna lite Body Combat på StepIn, sista dagen gratis!
Kan lova att det var jobbigt, speciellt eftersom jag redan hade träningsverk sen igår, så jag får säkert missbruka alvedon imorgon för att dämpa smärtan lite.
Nu sitter jag här, har duschat för ett tag sedan, klippt och målat naglarna och ska gå och sova så snart jag skrivit klart här.
Känns jobbigt att börja 08.10 imorgon när jag hitills alla måndagar börjat 11.30, men det är sådant man får ta för att det blir tjorv med individuella valen.

God natt, god natt, Sov gott !


12 och 13 september

Gårdagen var en helt okej fredag!

Skolan flöt på utan några större problem, Jag, jenny och jessika vart så gott som klar med vår idé till projektarbetet, det känns skönt att slippa grubbla över det längre.
Efter skolan for jag hem och på började min lugna fredag med att se fjärde delen av idol som jag missade i torsdags, senaste avsnittet av weeds, gossip girl och sist men inte minst OZ! Bara några få avsnitt kvar av oz, så om ni vet någon annan bra serie som rekomenderas så kan ni ju säga till!


Efter maten följde jag och andrea mamma till bersika och så gick  vi och köpte lite godis på preem och promenerade hem igen, vi var hemma kring åtta så jag la mig framför burken och hoppas på att hitta någon bra film att se på men till min besvikelse så fanns det inte det. När jag hade zappat fram och tillbaka ett tag så nöjde jag mig med att se paradise hotel repriser som sändes på tv400, det var säkert 5 avsnitt efter varandra, men när det sista avsnittet var slut så höll jag på och somna, klockan var då ca. 22.30 och så gick jag och la mig. 
Med andra ord så vart det en grymt tidig kväll, men det kändes ändå grymt skönt!  
Mamma tyckte också det var skönt att ha mig hemma.

Idag vaknade jag kring halv sju..

Men jag tyckte att jag kunde sova längre när jag väl hade sovmorgon så jag gick och la mig igen och sov till halv elva.
Andrea kom hem sen och så bestämde vi oss för att fara och träna på step in, nu när det ändå är gratisvecka.
Kan lova att jag var slut efteråt, jag var så slut så jag råkade köra mot rött när vi skulle hem, men det var då ingen farbror blå i närheten så det gick bra!
När vi kommit hem gjorde jag en smoothie ( den utmattade annas utal på ordet blev smoosi ) och macka, det var gott! Speciellt smoosin ;)
Nu sitter jag här, ska gå och duscha och göra mig klar för att kanske hitta på något ikväll, men vi får ser hur det blir!

Hoppas ni får en bra lördag också, Byebye!

Magda Eggens

Idag var en dag som jag sent kommer att glömma,.

Var på skolan idag, som vanligt, men idag var det en speciellt dag för vi skulle nämligen få se på Magda Eggens. En av de få som överlevt förintelsen och koncentrationslägret i Auschwitz. Hon berättade om vad som hade hänt henne under andra världskriget, och jag har inte fattat ännu att det verkligen är sant, för det hon berättade var så otroligt obeskrivligt, finns inga ord! Om ni någon får chansen att fara och kolla på henne när hon har föredrag så ta den, det är något du inte glömmer bort i första taget, det sätter sig fast, i alla fall i mig.
Hon hade kvar sitt halsband som hon fick ha på sig under de 5 åren hon "väntade på döden" på koncentrationslägret, känslan av att hålla det går inte heller att beskriva med ord, att bara veta att hon haft på sig halsbandet hela den tiden, under alla hemska saker hon varit med om, och att hon över huvudtaget har kvar det efter alla dessa år.
Jag vet inte ens vad jag skriver längre ens, jag är så uppslukad av hennes berättelse, att det finns sådan ondska som kan döda så många personer är helt sinnes sjukt!
 
Det finns bara en ras och det är människan!



Nå väl, jag får fylla i mer av mina tankar senare, nu måste jag skynda mig iväg till emelie för att hon håller på att svälta ihjäl, ska sova där också tror jag så vi hörs imorn!

puzz!                                                                            haha

Step in - min framtid!

God morgon alla!

Kan erkänna att jag känner mig lite bättre än igår, men jag är ändå helt tom i huvudet.
Om jag skulle knacka på mitt huvud så skulle det låta som att knacka på en tom burk,. tomt! Känns det som i alla fall.
Men whatever, ska snart med bussen till skolan, efter skolan ska jag fara och träna på step in med min Emmelie.
Vi ska köra något slag av spinning, jag hoppas det går bra,
men med tanke på min kondition så kommer det nog bli tufft!


Men nu ska jag gå och äta frukost tror jag, kanske skriver något sen, troligt, men knappast säkert som annakå brukar säga :)

arrivederci 


deppigt värre,.

skrev ingenting igår, orkade inte, orkar egentligen inte skriva något idag heller, men det känns som att om jag inte gör det idag så kommer jag aldrig skriva mer,.
Har känt mig helt tomt i huvudet, kroppen och själen sen i söndags nu, det enda som finns är en klump i magen, vet inte vad det är med mig.
Har ingenting att må dåligt över, eller?

Jag ser mig själv och vet ej längre
om jag kan acceptera
den jag är
Perspektiven blir allt trängre
och jag dras ner
i mitt eget fördärv



Slut för idag, tack för idag!

Idag mår jag som jag förtjänar...

Rubriken säger väl allt?

Jag är ju verkligen inte slug någerst, i mitt tidigare inlägg skriver jag att "jag ska bli nyttig, inte dricka, inte äta godis, blablablablablablablablablablabla!"
Hur länge håller jag mig? CA 4 JÄVLA TIMMAR, sen stoppar jag i mig en godis, och ni kanske vet själv hur det är, tar man en godis blir det i regel fler.
Och inte nog med, då ringer Nadía som frågar om jag vill festa med henne
 (och jag klandrar absolut inte dig, för jag har alltid ett eget val) men per automatik så säger jag " Det är klart jag vill! "
Jag har så förbannat dålig karaktär, men säg mig, vad kan man göra om man inte äter godis eller dricker alkohol här i Piteå? Svar:  Sitta hemma och ruttna framför tv eller dator.
Eller ja okej, det finns mycket man kan göra men jag blir bokstavligen GALEN på mig själv!
Jag vill fly långt bort ifrån mig själv, för jag står ärligt talat inte ut längre, jag orkar inte leva med den jag är idag.

Jag får väl helt enkelt ta nya tag och försöka hålla mig nykter, sockerfri och niktonfri.
Men det löftet blir väl efter nästa helg för då ska jag säkert också festa, finner aldrig rätt tillfälle att sluta, men jag antar att det inte finns något "rätt tillfälle", det gäller bara att ha motivationen och bestämma sig för att 'nu är det bra, finito, acabado, finished, finalizado, abgeschlossen, utilisé !!

Jag ska söka jobb så jag kan jobba på helgerna istället för att vara ute och ränna, så ska det bli!
Tjäna pengar istället för att dricka,äta,snusa och röka upp allting, låter inte det som en jätte bra idé? :D
Någon som vet någonstans de behöver en helgjobbare så säg till!



För övrigt så ska jag ska vara med Angelica idag, tror jag, verkade som att det var lite knapert med skjuts från båda hållen, självklart kan jag ta min systers moped ( ;) ) och köra dit, men jag känner inte tagget idag + att jag inte tycker om att köra från roknäs när det är bläcksvart ute. Men jag hoppas att detta löser sig. Nu borde jag egentligen gå en lång promenad, men istället, p.g.a min dåliga motivation och enorma lathet, ska jag bädda ner mig i fotöljen och he på ett OZ-avsntt <3

hasta la vista, baby :)

God morgon alla nyvakna!

Jag är nyvaken, och faktiskt pigg, jag vaknade av mig själv idag, så jag har nog trots allt vänt på dygnet till skoltid.


Anledningen till att jag kliver upp så tidigt är den att vi ska fara till Luleå idag.
Mamma ville in på Olssons tyger i Shopping eller Smedjan före vi ska fara och kolla på Martins (Lillasyster Andrea's pojkväns) crosstävling som börjar klockan 13.00.
Medans mamma är på hennes affär så ska jag nog passa på att gå till Divided (min favorit) och kolla om dom har något som jag kan köpa, vilket jag VET att dom har!
Men i alla dessa fall så ska vi efter shoppingen och crossen fara till min bror Simon och äta,
om det nu fortfarande är aktuellt. Det ska bli kul att träffa honom, kommer knappt ihåg när det var sist.



Skulle egentligen vilja stanna i Luleå och fara och kolla när Titti och hennes band spelar men jag vill inte fara själv, så om ni är intresserad så kan ni ju höra av er före klockan 7. Annars vet jag då inte vad jag ska göra ikväll, blir väl att vara hemma och se på OZ, det skulle faktiskt vara ganska mysigt, är så less på att festa nu, men det är ändå svårt att säga nej om någon frågar om man vill hänga på.
Men som vissa av er kanske vet så jag ska börja äta nyttigt, eller i alla fall bestämda måltider (frukost, lunch, mellanmål och middag) inget små ätande eller godis, samt att jag ska börja träna på step in delvis för att jag vill gå ned i vikt men också för att bli mer hälsosam och må bättre. Så, som ni kanske förstår så passar inte alkohol in i bilden, inte nikotin heller, ska sluta med det också, men snuset har verkligen blivit en dålig vana nu, så jag får kämpa hårt!
Det kommer inte vara lätt, men allt slit kommer vara värt när allt är över!


Nu orkar jag inte skriva så mycket mer för idag, vi ska fara på en kvart så jag borde väl gå och sminka mig!

Auf Wiedersehen



 

Hey Ho, Lets Go!

huvva, vad jag är trött!
Fast det är faktiskt lite bättre än gårdagen ändå, gick och la mig lite tidigare igår kväll, därför jag inte hann skriva något.

Yesterday, den 4 september, började vi 8.10 vilket resulterade med att jag var tvungen att stiga upp 06.00 och fara med bussen 07.25, jag kan lova att jag var dööööööööd!
Anledningen till detta är att jag aldrig stigit upp så tidigt på någon av de hitills gångna skoldagarna, så min hjärna var helt enkelt inte positiv till detta.
I alla fall så gick vi igenom den sega skoldagen, efter det så gick jag och Jessika på jakt i stan efter tröjor till henne men icket att något dög åt lilla fröken!
Men det är klart, man kan ju inte köpa kläder för att någon annan tycker de är snygga,(men den där bruna t-shirten passade faktiskt på dig Jessika, och till klockan som du köpte, även fast den inte var så märkvärdig) .
Sen for jag hem och såg lite oz, sista avsnittet i säsong 5 och jag  vart väldigt ledsen för då dog Agustus(vilket namn va?) och det var lite tragiskt!
Efter det så var det middag och sen gick jag ut och gick i en timma, lagom så jag kom hem när idol började.
När idol slutade så gick jag och la mig, hör och häpna! Fast jag kanske inte somnade förens 22.00 men det var ändå bra.

Men nu måste jag springa till bussen så jag inte missar den, har gympa nu på morgonen så den får jag inte missa(även fast jag vill). Ska ta mig i kragen och börja närvara på timmarna med fullaste allvar.

Hörs sen!



9 TIMMAR SENARE

Nu har jag vart på skolan, inget speciellt som hände där , eller ja kanske men jag har inte lust att skriva om skolan just nu.

Egentligen så var mina planer för kvällen att fara och träna på korpen eftersom de har en gratis vecka nu så man får träna gratis, så man måste ju passa på!
Men hur som helst så blev det inte så för att Elin inte skulle hinna på något sätt, Fanny bangade, Angelica skulle jag ha frågat tidigare och jag vill inte fara själv.
Så nu har jag nya planer, jag ska snart äta kycklingfilé och ris med sallad 'mumma!
Sedan ska jag köra iväg mot Dollar Store och köpa ansiktsmasker och godis, efter det eventuellt vidare mot roknäs ( sjulnäs?) till Angelica och Tobbe, så ska jag soffpotata med dem :D

Ni som läser får också ha en trevlig kväll, hur ni nu väljer att spendera eran ( önskar dock inte dig som jag hatar en trevlig kväll, du kan få en otrevlig istället ;) )

Aja, tack och hej!

Hösten är här!



Som ni alla kanske känner så har det blivit grymt kallt ute nu, och detta glädjer mig inte ett dugg!

Jag vill att det ska vara varmt och solsken året om, höst betyder bara att det snart är vinter, och jag avskyr vinter.
När man var mindre så var det väl helt okej, bygga snögrottor och snögubbar, kyla var inget större hinder.
 Nu däremot, när man blivit större och man har framför allt tappat suget att leka i snön så känns vintern inte så lockande längre.


Anyway, så har jag pimpat min blogg lite inför hösten.
Och före ni dömmer min design så ska jag säga att jag lärt mig nästan allt idag, på endast tre timmar!
Så det ser väl lite halvdant ut men jag ska fortsätta jobba på det senare, mamma tyckte då minsann att det såg proffsigt ut :) thanks mum.

Men nu måste jag gå, middagen är serverad så vi hörs imorn mest troligt!

Tjing..  ♥


första inlägget - förhoppningsvis inte det sista!

Godmorgon!

Detta är då min nya blogg, inte för att jag skrev så ofta på den andra, men jag kom inte ihåg lösenordet heller(otroligt nog?)

Nu sitter jag i alla fall här, måste kolla när min buss går nu igen så jag inte missar den.
Det skulle dock inte göra så jätte mycket eftersom jag börjar 13.05 och slutar 13.50 om jag inte minns helt galet & fel.
Anledningen till detta är att vi lyckades övertala Lena att vi skulle slippa 10.30? lektionen med henne så vi kunde börja senare, vilket resulterade med att vi börjar som tidigare nämnt 13.05.
Ni kanske undrar hur jag ens orkar fara dit när jag knappt går en timma på hela dagen, men någon slags uppskattning måste man ju visa dem.

Längtar redan tills jag kommer hem igen så jag får sätta mig här och titta på min nya nötar-serie OZ (Oswald State Correctional Facility) som jag är beroende av att se, for real, alla avsnitt är lika oförutsägbara och spännande!
bardapapapaaa, i'm lovin' it!

Förövrigt ska jag göra hårförlängning på Erika , hoppas jag har "det rätta knycket" idag så det går snabbt och smidigt. 
Men missförstå mig inte, jag tycker det är roligt, men har man en dålig dag blir det plågsamt för både den som blir flätad och den som flätar. Men det går nog bra.

Nu har jag inte så mycket mer att säga egentligen, avslutar inlägget med lite tankar eller vad man nu ska säga.
Lite känslor som jag måste skriva av mig.

Pözz!



RSS 2.0