21/10

Idag vaknade jag tjugo minuter före min buss gick så det vart väldigt stressigt till skolan, första lektionen näthandel, gjorde inte ett skit, sry jenny! Drog en slutsats till varför jag inte orkade göra något och slutsatsen är att jag inte hunnit vakna till ännu, behöver nog vara vaken i en timma minst hemma för att hjärnan ska sätta igång riktigt.
Efter näthandel var det lunch, ett antal personer i klassen skulle gå till stan och fixa medlemskapsinformation från butiker så jag stannade kvar på skolan och satt med Nadia i fiket. Orkade inte gå på den kvarstående lektionen så jag följde Nadia till läkaren och sedan på hennes musiklektion. Trevligt att träffa Åke ;)

Efter skolan gick vi på stan en snabbis före vi drog vidare hem till mig där vi käkade och sedan satt i mitt rum och fördrev tiden med youtube-klipp innan det var dags för Naddisgirl att fara hem. Det har varit jätte kul att vara med henne, det var ett tag sen vi umgicks så, och nästan en evighet sen hon var hemma hos mig, om jag inte minns helt galet? Men som sagt roligt!

Nu ska jag se nya avsnittet av Gossip Girl ;)


xoxo, haha! please, skona mig.

Aloha!

du har allt, men ändå ingenting!

Fredag:
Började dagen 8.10 med idrott men jag fick sluta tidigare för att gå till tandläkaren och laga tandställningen.
Duktigt av mig! Har haft den i drygt en vecka och jag her sönder den.
Resten av skoldagen gick jag omkring och längtade tills Elina och Tobbe skulle komma hem, för er som inte
vet bor de i Stockholm och kommer inte hem allt för ofta så jag har saknat dem så mycket.
Efter skoln gick jag på stan en snabbis med Jessika, träffade Angelica gjorde jag också, det var kul för det var ett tag sedan vi umgicks så vi ska göra det på måndag bestämde vi.
Har inte umgåtts så mycket med någon de senaste veckorna, är så himla trött hela tiden och den lilla energin jag har lägger jag på att vara i skolan och träna. 
Hur som helst kom Simon(min bror) Elina( min syster) och Tobias( Elinas pojkvän) kring sex, Elinas mage har blivit så stor, fick hålla på den och känna när bebisen ( Elma?) sparkade, kändes helt ofattbart! Efter maten for vi och hälsade på min kusin Hanna och hennes endast 8 dagar gamla bebis Aline. Hur gullig som helst, och liten :o
När klockan började närma sig nio ville jag och andrea fara hem så vi fick skjuts av simon och så la vi oss i soffan och såg film, jag somnade ungefär 23.30. Skönt!


Isn't she lovely, Isn't she wonderful?


Lördag: Vaknade kring tolv, skickade en film som heter Taken till min datorn och så såg jag och andrea den. Tyckte den var svin bra, säger bara Go Daddy! Efter filmen begav jag mig till soffan och fortsatte slappa där till typ fyra, fem när jag kom på att jag kanske skulle försöka hitta på något ikväll. Slutade med att jag tog med "Never back down" till en god vän ;) , gjorde grönsak och frukt-dipp och såg filmen, sedan spelade vi kort! När pappa kom och hämtade mig for jag och hälsade på hos Johan för att dom ville ha snus typ :P Han var med Erik och Simon, så - tre snusar till mig där, men man måste ju vara snäll. Måste ju tänka på karman. Kom hem typ halv två, fick ett samtal av en fyllis kring två, då var jag fortfarande vaken, KLOCKAN 04.08 var jag däremot inte vaken men då ringde en annan fyllis i alla fall och babblade på.
Men det gör inget, sov ändå gott när jag hade lagt på.

Söndag: Nu sitter jag här, funderar på om någon jävel ens kommer läsa min tråkiga sammanfattning om min inte för allt speciella helg? Inte för att jag bryr mig, jag är ju pitebo, jag säger bara "Jag ork it! "



Tjing ;)

Lika blåst som en barbara!

Som inläggets rubrik,. jag är verkligen lika blåst som en barbara!
Och lika dum i huvudet som jag vet inte vad?
Hur kunde jag göra såhär? Ingen jävla aning, hjärntvättad, manipulerad ? vette fan, jag har då fan tappat greppet om moralen, tappat greppet om allt!

Jag skäms över mitt beteende, skäms över mig själv.


Trött dag,.

Kunde inte sova så bra inatt, saker som höll mig vaken.
Även fast vi hade sovmorgon till halv elva så höll jag ändå på att somna på alla tre lektioner, for hem klockan två, laddade ner gossip girl episod 6 som äntliiiiigen har kommit. Kring tre kom andrea hem och så tittade vi på Stepbrothers, hehe eller ja Andrea kollade, jag somnade!
Vaknade av att emmelie ringde och frågade om vi skulle träna, vart svin stressad men tog mig i alla fall iväg.
Vi körde activio och efter det core, kan lova att jag är såååå jäääävla sluuuut.
Det skulle verkligen sitta bra att röka en cigg och täppa till känslorna med lite nikotin, men det får väl vänta tills imorn.

Tycker det är synd att det blev såhär, trodde jag gjorde rätt när jag i alla fall berättade för dig, men jag hade väl fel.
Inget vart bättre, men sanningen kommer ju fram någon gång så det är ju lika bra att säga som det är, mer falskt om man inte gör det. Förstår dock inte hur du tänker, hur ska jag kunna veta? Jag kan ärligt talat säga att jag anade ingenting, jag vet inte hur det är med dig, men jag brukar lita på vad folk säger och jag kan defenitivt inte läsa andras tankar. Men gjort är gjort, tyvärr kan jag inte göra det ogjort även om jag skulle vilja. Hoppas i alla fall att han behandlar dig som du är värd, och inte som han behandlat de flesta andra.

Hoppas du förstår någon gång att det inte var min mening att såra dig eller förstöra, jag har faktiskt ett samvete precis som alla andra!



God natt!

Länge sen sist!

Det har inte hänt i jätte mycket egentligen två saker jag kan komma på som är värda att berätta är:

- Tandställning
Japp! Jag har fått tandställning igen, fick den i onsdags och har sedan dess kämpat med att äta normal mat men jag orkar verkligen inte. Dels för att jag haft ont som fan och för att det fastnar hela tiden och jag orkar inte sitta där som en retard efter varje måltid och försöka få bort all mat, så äre bara! Jag får hålla mig till fil,yohgurt,gröt och annat flytande som går ner lätt och mättar i alla fall :)

- Gråträskhelgen

Från den 10-13 oktober har jag varit på Jonas/Jores stuga i gråträsk
DAG 1
Fredagen var det bara Jag,Jonas,Dodde,Jimmy och Fredde som for dit. Allt började bra ;) när vi kört förbi långträsk, rutorna nedvevade och en cigg i händerna, kör vi om en bil som körde på tok för sakta, bilen tutar och vi tvär nitar och DÅ, hoppar en ÄLG över vänster huvkant!
Inte så otroligt egentligen eftersom vi körde i skogen, men ändå, jag var i alla fall grymt paff.
Hade inte bilden bakom oss tutat hade jag kanske varit död?!
Men nog om älgen och vidare,.
Vi kom till stugan och gjorde i ordning allt, det vi tog tag i först var att få lite värme på stället, det tog ett tag men gick tillslut. Började dricka seriöst kring 3 och fortsatte för oss själva, med endast mobil som stereo och hade ganska kul faktiskt! 
När klockan var närmare tolv kom robert?, emma,sara och simon och hälsade på ett tag, men då var alla redan så slitna och trött så det var bara jonas som var social med dem. God Natt blev det kring 2 om jag inte minns helt galet.

DAG 2
Vaknar kring 7 och mår inte allt för bra, ligger kvar i sängen och drar mig till kanske 09.30 och går sedan upp.
Efter ett tag far vi till långträsks shoppingcentrum, ENORMT!  Där skulle vi köpa mat men jag tror de flesta köpte godis istället. På vägen hem stannade vi på skolan och duschade, jag sist klar, men vad kan man förvänta sig, jag är ju trots allt en tjej. Tillbaka på stugan börjar väntan på att alla andra ska anlända och börjar förfesta! Jag som inte mådde så bra gick det lite trögt för i början men sedan gick det hur bra som helst och jag kan ärligt talat inte påstå att jag kommer ihåg saker så tydligt från den kvällen. Det var lite blandat med känslor och påhitt i stugan kan man lugnt säga, Framför allt mycket mycket skratt, men även tårar, bråk, spya. Till och med rattfylla. 
När jag tänker efter så blir detta en ganska dålig summering av helgen, men om jag skulle beskriva helgen men en mening skulle den bli : I helhet har det varit SVIN KUL!  


haha, nu ska jag försöka plugga lite eftersom jag har fått upp skrivadet.

Byebye!!


SOPPARTY!

Sopparty at annakäj's house imorgon Fredag 3/10 , känns som att det kommer att bli jätte skoj!

Sopparty = Man måste ha på sig en sopsäck av något slag för att få delta på festen, en maskerad helt enkelt!

Ikväll har jag gjort min outfit, vart relativt nöjd, hahah!




RSS 2.0