- - - - - - - - - - - -

I don't know why I want you so,
cause I don't need the heartbreak
I don't know what addictive hold you have on me,
but I can't shake
I'm not in control, so let me go

I know it's wrong
So why do I keep coming back?

I'm not able to convince myself that I'm better off without you

Personlighetstest

Du är en diplomat/beskyddare

Du bryr dig om helheten. Du klarar enkelt av stora och oklara frågeställningar. Du väger noga för- och nackdelar och kommer ofta på nya och spännande lösningar på komplexa problem.

Du är vänlig och tillmötesgående. Du har ett stort hjärta och du litar ofta på människor och känner stark medkänsla med andra. Du vill göra andra glada och få dem att känna sig säkra på sig själva vilket gör att du arbetar hårt med att bygga upp sociala skyddsnät för vänner och släkt.

Din empati och din vänlighet gör att du också vill förändra världen så att den blir en bättre plats för oss alla. Med din kreativitet, kommunikativa skicklighet och din förmåga att göra många saker på samma gång samtidigt som du lätt återhämtar dig gör dig extremt skicklig i att förbättra livet för andra.

Du ägnar mycket tid åt din familj och vänner men glömmer många gånger bort dig själv. Du gillar att arbeta i grupp där beslut tas gemensamt och där alla drar sitt strå till stacken. Du gillar även att planera långsiktigt.

Du anpassar dig lätt till olika sociala sammanhang och du är skicklig på att inspirera andra att nå sina mål.

Dålig dag,.

Vaknade av att Mamma frågar om jag vill äta frukost med dem, så även fast jag var trött så pallrar jag mig upp.
Men när jag väl satt där gjorde en av deltagarna vid matbordet mig på dåligt humör,  så jag gick och la mig igen utan att äta något
.

Sen känns det inte som att det hänt så jätte mycket mer, känner mig som garfield på bilden,
 har helt enkelt en bad day, men det är söndag så det får väl vara så.

Vi får se vad som händer på nyår, fortfarande oklart och jag blir gaaaaalen!
Nästa år ska jag då fixa något själv så det inte blir såhär igen, för som sagt.


I'm going koko-lala-ahwewe!


Jul, jul, strålande jul!

Orkar inte ens rabbla upp allt som har hänt dehär senaste dagarna,
En kort sammanfattning är, mycket folk, presenter och mat mat mat mat mat i määäängder.
Julklappen jag blev mest nöjd över är en Sony Walkman Mp4 med 4gb.

Idag har jag beställt min efterlängtade hårförlängning så snart har man en härlig man igen :)
Imorgon ska jag fara till Luleå med Jessika och shoppa upp mina presentkort på H&M DIVIDED (<3) hoppas jag hittar mycket fint, men det är ju ganska vanligt att när man väl vill hitta något så finns det ingenting.
För övrigt har jag varit med Angelica idag och vi har försökt åka skridskor på sjulnäs hockeyplan i mörkret och sedan suttit och kollat på massa anorexia grejor på internet för att avskräcka angelica från hennes drömmar. Läste på en "Pro-Ana Blogg" - "Om du duschar i kallt vatten så ökar förbränningen.." Hemskt att det kan gå så långt, men tyvärr är det många som lider av denna förrädiska sjukdom.
Well well, ska jag se klart det sista minuterna av Twilight (<3) och sedan sova förhoppningsvis gott.
Avslutar inlägget men en låt som Anorexia när vi ändå var inne på ämnet, han har så grymt starka texter tycker jag.

Silverchair - Ana's song

 

Sunes jul!

Idag vaknade jag hur min dröm som sa till mig att jag är tvungen att vakna för att klockan är tolv, och då var den otroligt nog prick 12.00.
Sedan skulle jag och andrea gå och hämta ett paket på Hortlax Bilservice AB och då ringde Angelica och frågade om jag kunde komma till henne idag.
Det ville jag, men sen ringde AnnaKå och då kom jag på att jag hade sagt till henne kvällen före att jag skulle komma till stan och träffa henne om hon kom till Piteå, så då gick vi på stan och jag köpte en lila klänning/tunika med spetsrygg.
Anna köpte en julklapp till mig, en gul mössa till sig själv och lite andra julklappar till hennes familj.
Sen bestämdes det att Anna skulle sova hos mig och att vi skulle se på sunes jul, och det har vi nu gjort.
back

   


    frontbrightside


Min jul den ska vara kul.
Min jul den får inte vara ful.
Som påsken den är gul
Ska min jul vara kul.
Och snön den ska vara vit.
Är den gul har någon pinkat på den.
Kanske en H-hund.

Måste bara be om ursäkt till Angelica att jag totalt glömde bort att jag skulle fara till dig efter staden, var inte meningen alls, vi får ta så fort som möjligt!


Puzz!

msn-coversation

Av: Anna Löfgren
Titel: Rim i juletid


nä, nu ska jag göra mig lite te

ha det bra ni me

hehe va ja e sne

och bra på att rimma
men inte lika bra på att simma

hej och hå nu anna löfgren ,till vattenkokarn gå

puss på båda två

hej dåSammanfattning av helgen

Fredag:
hmm, steg upp,gjorde mig klar för bio med skolan (Tomten är far till alla barnen), sen gick jag på stan.
När jag var hemma så satt jag nog vid datorn tills det kom hem en överraskning, det var Elina och Tobias som kom hem en dag tidigare än beräknat. Riktig glädje! Sedan kom Jessika och vi bakade pepparkakor som blev lite olika bra, vissa blev mer kol än kakor, vissa blev så bra att de hänger i julgranen snart. Sedan hände inte så överdrivet mycket mer.

Lördag:
Vaknade av att pappa kom in med frukost-på-säng som såklart hade någon hake, vi skulle börja med julstädningen eftersom vi ska fira jul här hemma. Men det blev en trip till stan med Andréa, Elina och Tobias. Sedan for vi hem och började med palt (inte gott enligt mig). Efter maten blev det klippning för min, andréa, och pappas del, och sedan fick jag vara frisör och klippa Kikki, Anders och John, helt klart värt :)
När jag väl var hemma igen så började det bli läggdags. Då ringer min impulsiva vän Nadia och frågar om jag ska med på spökjakt. Klart jag hängde på, men det ångrade jag sedan när de skulle gå in i ett övergivet hus i skogen som man tydligen bli psykiskt sjuk av att gå in i. Jag satt kvar som "bilvakt" och var nära i tårar av rädslan. När det blev tal om anden i glaset så bangade jag ur och så for jag hem, gick in i mitt rum, hämtade täcket och gick och la mig hos min lillasyster och sov.

Söndag:
Storasyster väcker oss och säger att det är gemensam frukost med familjen (- simon) som gällde, sen var det bara att fortsätta att städa. Pizza till middag och sen klä granen. Efter granpyntningen så såg jag och andréa på Madagaskar 2 och My best friends girl, båda var hyffsade. Frågan är vad som hände imorgon, tror jag ska ta mig i kragen och gå ut och gå före frukost imorgon, så får vi hoppas att Annakå kommer till Piteå, känns som att det var länge sen jag träffade henne även fast det bara var förra helgen.

Ska tvätta bort min peeling nu och lägga mig för att sova..


God natt!

music

A fine franzy - Almost lover

Fjärde inlägget på en dag :o

Som ni ser är det ny design, dock absolut inte klar ännu! Får fixa det någon annan dag, vill sova nu. God natt! :)

Dom har anlänt!

Yes,skorna kom igår.
Har längtat hela dagen att få fara hem och pröva dem .
Tycker väldigt mycket om skorna, har bara svårt att se vad man kan ha till,
även fast Jessika sagt att man kan ha dem till nästan allt.
Funkar detta?


More Cowbell 
Haha, I löv it!

1 dag kvar!

Helvetes, att det kan inte gå en hel vecka utan att man ska missa bussen eller försova sig!

1/11 bussarna kan "shove it where the sun don't shine" för dom har inte hållt sina tider de två första gångerna jag skulle åka med bussen, då var den ca 10 min sen,
och idag när jag inte orkade stå ute och frysa 5 minuter extra så kommer bussen PRECIS på minuten rätt.
JAG BLIR SÅ ARRRRRG!
Okej, det kanske är svårt att säga på en bussturlista precis när man ska vara där, men det är fan inte kul att missa bussen, känns som att hela världen ser det.

Dåligt inlägg detta, det är nog sant att det mesta går sämre om man låter ilskan ta över. Skit samma, nu ska jag gå ut i tid för en gångs skulle och missar jag denna buss så vet jag då inte vad jag tar mig till! tänker inte gå i slasket!


Skit ner er :)Två dagar kvar!

Hej hallå, två dagar kvar tills vi får jullovet, sköööööööönt!
Sitter nu i Nadias lägenthet och har inte allt för kul, försöker kommer på vad jag ska lyssna på på Youtube, men när man väl ska göra det kommer man inte på vilken? Typiskt!
Hoppas hon kommer hem snart så vi kan laga mat, fast hon kanske redan har käkat.
Det får vi se när hon kommer hem för jag har inga pengar på min mobil som vanligt så jag kan inte ringa och fråga.
Har köpt en julklapp idag som jag hoppas att personen som får den blir glad över, kanske onödigt att skriva eftersom jag inte kan avslöja vem och vad det är, men då skriver jag ju något i alla fall.

Har kommit fram till att när jag flyttar hemifrån så kommer jag vilja ha någon hos mig hela tiden för annars finns det ju ingenting att göra än att dega framför tv eller dator.
Inte för att jag gör så mycket annat när jag är hemma i Hortlax, men då har man ju i alla fall någon att prata med eller det finns någon där. Jag tycker inte om att säga att jag känner mig ensam, men det känns ensamt. Ni kanske tycker det är samma sak men inte som jag tänker. Förstår hur gamla känner sig som bor själv, de är ju oftast inte lika lätt för den att röra på sig, t.ex. gå ut och gå eller ta bilen till någon så då sitter dom bara där och gluttar tv i väntan på att någon ska komma och hälsa på. Måste börja fara och hälsa på mormor mer känner jag. What goes around comes around, så då kanske jag får besök när jag flyttar hemifrån.
Det bästa är ju om man skulle bo med någon, men det kanske är lika bra att testa bo själv först.

Imorgon börjar vi 09.20 istället för 08.10, lite senare och det skadar aldrig. Om inte man får sova längre så har man mer tid att göra sig klar i alla fall. Ganska mysigt när jag sitter här så är det någon ovanför som spelar gitarr och sjunger väldigt vackert, han borde söka till idol eller få skivkontrakt tror jag. Så duktig är han!

Nu ska jag gå och ta en macka och se på tv tror jag.
Hare gött, Hej!

vad tycker ni?


GRATIS LINSER!

Om du har bloggat mer än två månader så får man ett par Freshlook månadslinser helt gratis
, gå in på WWW.FARGADELINSER.COM
 och läs mer!

Grattis Anna!

Sitter nu i Älvsbyn och väntar på att vi ska sätta igång med partyt någon gång.
Det blir jag, Anal, Annakå, Bubi, Kstina och Natten tror jag, säkert kommer någon herre att delta också!
Anal påpekade just att hon vart vegetarian i ett år nu, grattis starkt jobbat.
Hon tillade också en fin kommentar till mig, jag citerar " Men du då din jävla 'french hotdog', du har då ingenting att fira!"

Med detta menar hon då inte att jag är en korv utan att det hela började med att vi skulle tävla om vem som kunde hålla sig längst att inte äta kött, dagen efter var luciavakan och jag var lite på lyset. Pratar med Anal i telefon som skulle komma dit jag var och så säger jag, hungrig som jag var " Åh du, sväng förbi statoil och köp en french hotdog åt mig." Som svar får jag tillbaka "Men Anna, du äter ju inte kött." Och där var min vegetariantid över.


Orkar inte skriva mer nu, ska ut och dra i mig en cancerpinne!

PÖZZ PÅ BRYTHAR OCH GHRAPPAR.


Tisdag

- 15 dagar kvar till julafton,
- 11 dagar kvar till Elina och Tobias kommer hem
- 10 dagar kvar till jullov
-  9 dagar kvar tills allt i skolan ska vara klart
-  öhhhm?
-  3 dagar kvar till idolfinalen?


Jaja, nog om ".. dagar kvar till ..".

Idag började vi halv elva, skönt med lite sovmorgon!
11.10 fick jag gå till tandläkaren som skulle ge mig ännu mer stål?(eller vad det nu är gjort av) i munnen. Har funderat på det där, undra om det skulle pipa om jag gick igenom en metalldetektor, fast det kanske bara piper av metall eftersom det heter så? ;) haha
Ja man kan verkligen göra sig dummare än vad man är och det är ganska skönt också, då förväntar sig inte folk lika mycket av en.  
Efter skolan for jag hem och såg på gossip girl avsnitt 13, och då vart det blod,svett och tårar?
Neej, inte riktigt, men tårar kom det i alla fall. Det är verkligen en äckligt bra och beroendeframkallande serie!

På tal om beroendeframkallande så känner jag att det börjar bli brist på nikotin och sömn så jag ska gå och lägga mig i sängen, lägga in en prilla och läsa min bok!

God natt!snart är det dags igen,
vi ses bocken!


Finally!Nu vet jag ÄNTLIGEN vad jag ska göra för tatuering, det klickade nyss! Helt klockrent, kommer aldrig att ångra den, tänker inte avslöja det men det har något med denna bild att göra :)sum 41 - best of me

 

sunday

Bakis imorgon, vaknade i min lillasysters säng, fråga mig inte varför för det finns inget svar på den frågan!

Skulle till farmor ännu en gång för att fira henne, men denna gång var alla hennes barn, barnbarn och barnbarnsbarn där, ganska trevligt även fast hon inte kom ihåg vad jag heter, kan ju inte vara så lätt alltid, speciellt inte när man är 75 bast.
Sedan for jag till sångövningen klockan 6, det bestämdes att jag ska sjunga en vers i hallelujah, kan lova att jag var nervös men jag har tränat hemma nu med andrea som spelat piano till. Förhoppningsvis är jag säkrare på onsdag. För jag vet att jag kan mer, det gäller bara att ignorera all osäkerhet och sjuuuuunga ut! Det finns där, bakom allting.

Efter den lilla "sångövningen" hemma såg jag och andrea 'The sisterhood of the traveling pants 2', den var bra, men inte riktigt lika bra som ettan :) Pratade sedan med Annakå och planerade fredagen!
Klä ut oss till "luciatåg", dumsupa, se idolfinal och framför allt hälsa på tomten och ta en liten ridtur på hans stoora bock!
Tror jag ska ha min tomteklänning som jag sytt i nian, det kommer bli nice:)

dags att sova snart!
9 minuter kvar till tolvslaget.....Happy, Happy Birthday, Baby

Although you're with somebody new

Thought I'd drop a line to say

That I wish this happy day would find me beside you

Happy, Happy Birthday, Baby.

With good luck and wishes too


äntligen!

slapp dag idag, skola med fikastund sista lektionen, stan med jenny och shoppa lite, fara till farmor 75 år idag,gratta,käka smörgåstårta, fara hem vänta på jessika, se idol och annat skit som var på tv, sist och kanske minst, skriva blogg!


Köpte ett par nya, stoora snygga örhängen (L) och wetlook leggings bland annat, del av outfit imorgon kanske?

 Ska till Luleå tidigt imorgon med mapa och hjälpa Simon (bror) med hans nya lägenhet, hoppas jag hinner springa lite och kolla på DIVIDED, älskar deras kläder så det är synd att de inte finns här i Piteå.
Men om jag inte hinner dit så är det ju ändå kul att få se hur han bor nu och få träffa honom för det är ju inte varje dag man gör det.
Senare på kvällen var det väl tänkt att jag och några skulle festa, jag är taggad, men vi får väl se hur de andra känner. Annars vet jag då inte vad jag ska ta mig till.

Men nu är jag för det första så trött  och har för det andra ingenting mer att berätta så jag tror jag avslutar mitt egentligen rätt så meningslösa inlägg här!
G O D  N A T T ,   G O D   N A T T !

hopplös på rubriker

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket under dagen.

Men jag kollde igenom kameran och då kom jag på att jag glömt att
lägga upp bilderna på min pimpade buddha och "julpyntade" rum.
Inte speciellt julpyntat egentligen, bytte bara ut kuddar och dekoration till rött
men förhoppningvis tillkommer det en ljustake och lite mer jul senare!
Buddha pimpad igenMan tager det man haver

- paramore - decode
How can I decide what's right?
When you're clouding up my mind

trouble sleeping

Det är verkligen inte ofta jag har svårt att somna, men natten mot idag, 1 december, var en sådan.

Jag gick och la mig kring 11, läste några sidor ur boken "Elva minuter" som Nadia lånat mig, men eftersom jag varken har bra syn eller linserna på mig så sa mina trötta och överansträngda ögon stopp!
Kände mig sömning så jag la mig och försökte sova, jag vred och vände, försökte slappna av men det enda jag kunde tänka på var DET (ni som vet,vet!). Skuldkänslor!!! förtjänade du det? eller ska jag be om ursäkt? nej, du förtjänar vart enda ord! Eller?00.34, hmmm undrar om jag ska ta mig en sängfösare som vissa gör, måste verkligen sova,jag har ingen sovmorgon imorgon. Nej vi skippar sängfösaren och tittar på en film, det brukar ju alltid gå att somna till, första halvan av filmen spelades, blev liiiiite tröttare, stängde av filmen, tankekriget fortsatte, fram och tillbaka, rätt eller fel, rätt eller fel tills jag äntligen somnade!
 


Men tro inte att det är över nu, självklart ska du finnas i min dröm.
LEAVE ME ALONE!RSS 2.0