Fredag

Tröttare än tröttast sitter jag nu på jobbet och ska snart sätta igång med städningen. Tycker synd om mig själv som måste vara vaken nu, hur fan orkade man med skolan? Då gick jag och la mig ännu senare och klev ändå upp kl 6. Då orkade/hann jag till och med duscha & fixa mig.

Sov förjävligt inatt, och jag vet inte om armarna har gjort såhär ont någonsin. Detta måste kollas upp snarast för nu är jag less att känna mig som Agata, 99 fast man bara fyller 21. 21?? Huvva, nyss var jag ju bara 16.

Nog om detta, dags att ta tag i dagen!


. . .

All I can do is wait. Wait for my world to change..

Hard work work

Sitter och tar en paus på jobbet, är helt slut efter allt städande och bråkande med dammsugaren. Jag HATAR den! Och jag hatar sladdar. Den rullar alltid in sig i den 1 km långa sladden, den blåser varm äcklig luft så jag blir svettig, suger för hårt gör den också. Det enda positiva är att den gör rent. Finnas det sladdlösa dammsugare, isf ska jag ha en sån när jag flyttar. Nu hinner jag inte skriva mer, hej då!


söndag

Idag ska jag jobba helt själv för första gången, är nervös och orolig för att något ska gå fel, eller att jag ska bli rånad eller dylikt. Huvva.

Dessutom så drömde jag en mardröm inatt om att jag inte kom ihåg vad jag skulle göra före jag öppnar och någon hade bytt ut fusklappen mot något som inte gick att läsa, när jag väl hade fått i ordning på kontoret och går ut i hallen så är hela lokalen fullsatt, kommer aldrig klara av detta själv tänkte jag. Så jag tar fram telefonen och ska ringa en kollega, men hennes nummer finns inte i telefonboken..Allt som kunde gå fel gick fel i drömmen. Hoppas verkligen att det bara är en dröm!

so true..just lyrics

Jag tänkte aldrig längre än ett ögonblick i sänder
just nu vill jag se min framtid, jag vill se allt som ska komma

Jag står och väntar på min skjuts
Men jag har glömt bort var jag ska
Så jag flyter bara med
Glider lika planlöst av
Mot en helt ny dag

Har du den där känslan?
Jag menar den där känslan
Av att någonting avgörande hände
När jag var ouppmärksam
Att någonting försvann?
!


RSS 2.0